AKREDITOVANÝ KVALIFIKAČNÍ KURZ “ZUBNÍ INSTRUMENTÁŘKA”

AKREDITOVANÝ KVALIFIKAČNÍ KURZ “ZUBNÍ INSTRUMENTÁŘKA”

Počet hodin
Datum
19.04.2024 - 02.09.2024 10.09.2024 - 31.03.2025
Cena
cena kurzu 19900 Kč

Máme již více než 20 let zkušeností s výukou tohoto oboru.

 

Vstupní kvalifikační předpoklady:

Dovršení věku 18 let.

Ukončené středoškolské odborné vzdělání (nejedná se o maturitu, ale jakoukoliv střední školu, která nemusí být ukončena maturitní zkouškou! např. vyučen).

Zdravotní způsobilost pro výkon práce zubní instrumentářky, potvrzená lékařem.

 

Detailní popis kurzu

Nabízíme Vám akreditovaný kvalifikační kurz "ZUBNÍ INSTRUMENTÁŘKA". Po ukončení kurzu a úspěšném vykonání závěrečné zkoušky je absolvent kurzu připraven k výkonu práce zdravotnického pracovníka, který pod odborným dohledem zubního lékaře nebo dentální hygienistky v rozsahu své odborné způsobilosti stanovené zákonem č. 96/2004 Sb. a vyhlášky č. 55/2011 Sb., kterou se stanoví činnosti zdravotnických pracovníků a jiných odborných pracovníků, vykonává činnost v rámci léčebné a diagnostické péče v oboru stomatologické prevence a zubního lékařství.

 

Po absolvování a úspěšném složení závěrečných zkoušek obdrží každý frekventant osvědčení akreditované školy MZ ČR, které ho opravňuje pracovat ve stomatologických ambulancích jako zdravotnický pracovník – zubní instrumentářka.

Teoretická výuka proběhne v budově naší školy v Ostravě – Přívoze, Hrušovská 11, praktická výuka proběhne v našem NZZ a ve smluvních zařízeních.

 

Informace o studiu

Neváhejte nás kontaktovat na tel. 596612214, příp. zanechte své telefonní číslo v kontaktním formuláři a my Vám zavoláme.

Vyplňte vpravo ŽÁDOST O PŘIHLÁŠKU a přihláška včetně informací Vám bude obratem zaslána na Vámi zvolenou poštovní adresu. Přihláška je závazná až v případě Vašeho vyplnění a zaslání na naši poštovní adresu.

Žádost
o přihlášku

Po vyplnění žádosti Vám bude poštou odeslána závazná přihláška na kurz na Vámi uvedenou adresu

AKREDITOVANÝ KVALIFIKAČNÍ KURZ “ZUBNÍ INSTRUMENTÁŘKA”

! Takto označená pole jsou povinná

 

Zpracování osobních údajů

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace